Showbiz

Ed Sheeran i vendosur të gjejë ekuilibër më të mirë në jetën e tij

Foto: AP/Associated Press
Foto: AP/Associated Press
 

Këngëtari i njohur britanik, Ed Sheeran, është i vendosur të gjejë ekuilibër më të mirë në jetën e tij, mes muzikës dhe familjes.

Ylli 30-vjeçar i muzikës pop i cili e ka vajzën 16 muajshe, Lyra, me bashkëshorten Cherry Seaborn, pritet ta fillojë turneun e ri muzikor “Mathematics Tour” në prill të vitit 2022. Por në planin afatgjatë, ai dëshiron të kalojë më shumë kohë në shtëpi me familjen e tij.