Showbiz

Zachary Levi protagonist i dramës sportive “American Underdog”

 

“American Underdog” është një dramë biografike sportive e cila bazohet në historinë e vërtetë të ish-qendërmbrojtësit të Ligës së Futbollit Amerikan, Kurt Warner.

Me aktorin Zachary Levi në rolin protagonist, filmi e dokumenton jetën e Warnerit teksa nga një punëtor i thjeshtë supermarketi shndërrohet në lojtar të suksesshëm dhe të shumëshpërblyer të futbollit.