Showbiz

Albi Xhepa flet për vështirësitë në karrierën e tij

 

Albi Xhepa, një ndër artistët më të kërkuar të momentit, ka qenë mysafir në emisionin “Te Shoqja”.

Ai ka treguar për fillimet e tij të vështira, përkrahjen e madhe nga familja, shoqëria dhe mundin e madh për të arritur ku është sot.