Showbiz

Patris Berisha karantinohet në Japoni

 

Muzikanti Patris Berisha përmes një lidhje direket në emisionin “Express”, në Kohavision ka njoftuar që është mbyllur në karantinë në Tokio.

Ai ka treguar sa e vështirë është të jesh i mbyllur në një dhomë, por ka folur edhe për koncertet qe do të mbajë atje dhe ushtrimet që po i bën.