Showbiz

Adele me albumin më të shitur sivjet

Shitjet e këngëtares prej 101.000 këngësh dhe 11.5 milionë transmetime të Easy On Me mposhtën dy këngë të tjera nga 30 - Oh My God, e cila pretendon hyrjen më të lartë të javës në vendin e dytë, dhe I Drink Wine në vendin e katërt
 

BBC-ja vlerësoi se Adele është “e hutuar emocionalisht në krye të lojës së saj". Voyage i ABBA-s zbret në vendin e tretë këtë javë, ndërsa Oasis janë një hyrje e re në vendin e katërt me regjistrimin e drejtpërdrejtë të koncertit të tyre të Knebworth që përcakton Britpop nga viti 1996

Albumi i Adeles, “30”, ka zënë vendin e parë, duke kaluar ABBA-n për t'u bërë albumi më i shitur i vitit deri më tani.

261.000 shitjet e tij në tabelën e javës së parë do të thotë se kaloi me shpejtësi albumin e rikthimit të grupit suedez të popit, Voyage, i cili pati 204.000 shitje