Showbiz

Premierë: Miriam Cani dhe Alban Skenderaj publikojnë projektin e ri

 

Miriam Cani ka 10 muaj pa publikuar asnjë projekt muzikore, ndërsa Alban Skenderaj ka 4 muaj nga publikimi i fundit.

Çifti paska qenë duke finalizuar projektin e përbashkët që sapo u lansua.