Showbiz

Anya Taylor-Joy e entuziazmuar për filmin e ardhshëm “Furiosa”

Foto: AP/Associated Press
Foto: AP/Associated Press
 

Filmi i ardhshëm “Furiosa”, i cili kthehet prapa në historinë e filmave të njohur hollywoodian, “Mad Max” , nuk i fillon xhirimet deri në vitin e ardhshëm por ylli i serialit, “The Queen’s Gambit”, Anya Taylor-Joy, tashmë është e emocionuar rreth këtij projekti dhe ka filluar të përgatitet mendërisht për xhirimet e skenave aksion.

Aktorja e luan rolin protagonist të cilin në filmin e vitit 2015, “Mad Max: Fury Road”, e kishte luajtur ylli i kinematografisë, Charlize Theron.