Showbiz

Alec Baldwini ndihet i shkatërruar, planifikon t’i anulojë të gjitha projektet

Foto: AP
 

Alec Baldwini është duke anuluar të gjitha projektet, pas aksidentit fatal gjatë xhirimeve të filmit “Rust”, ku për pasojë mbeti e vrarë drejtorja e fotografisë, Halyna Hutchins ndërkaq i plagosur, regjisori Joel Souza.

Një burim i ka thënë revistës “People” 63 vjeç se Baldwin është duke menduar që të pushojë për një kohë dhe të koncentrohet në veten e tij.