Showbiz

Craig ndihet më i sigurt në kafenetë e homoseksualëve

 

Aktori britanik, Daniel Craig, ka thënë se ndihet më i sigurt në kafenetë dhe pubet e homoseksualëve.

Ylli i filmave me agjentin britanik James Bond, i cili është i martuar me Rachel Weisz dhe kanë së bashku vajzën 3-vjeçare, ka pranuar se shpesh frekuenton kafenetë për anëtarët e komunitetit LGBTQ, sepse nuk dëshiron të përleshet me pronarët e kafeneve.