Showbiz

Producenti i “Squid Game” thotë se Trumpi “ngjason me një nga VIP-at” e shfaqjes

 

Krijuesi i shfaqjes “Squid Game” ka thënë se presidenca e Donald Trumpit e nxiti publikimin e shfaqjes.

Hwang Dong-hyuk fillimisht e pati idenë për serialin më 2008 gjatë krizave financiare globale, por vetëm me ngritjen e gjigantëve teknologjikë dhe presidencës së Trumpit krijuesi besoi se shfaqja do të kishte jehonë në publik.