Showbiz

Diplo po përballet me probleme ligjore

Foto: AP/Associated Press
Foto: AP/Associated Press
 

Ylli i hitit “Get It Right”, Diplo, mund të përballet me akuza penale kjo pas raportimeve të një gruaje 25-vjeçare, e cila e ka akuzuar muzikantin për sjellje të keqe dhe ngacmim seksual.

Sipas portalit “Buzzfeed News”, artisti 42-vjeçar emri i vërtetë i së cilit është, Thomas Wesley Pentz, mund të përballet me akuza për shkelje të privatësisë dhe bartje të qëllimshme të infeksionit seksual.