Showbiz

“Disney” në pritje të lansimit të filmit të ri të animuar “Encanto”

 

Filmi i ri i animuar i studios “Disney” me titull, “Encanto”, do të qëndrojë ekskluzivisht nëpër kinema për një periudhë kohore prej 30-ditësh, para se të fillojë së shfaquri në platformën digjitale “Disney+”, në natën e Krishtlindjeve.

Strategjia e re e lansimeve e kompanisë “Disney” duket se vjen si rezultat i performancës së dobët të filmit “Black Widow”, i cili u publikua në formë hibride dhe kështu pësoi humbje të konsiderueshme në arkat filmike. Kjo gjë bëri që ylli i këtij projekti, Scarlett Johansson, ta paditë studion e famshme filmike për shkelje të kontratës.