Showbiz

Arbër Krasniqi sjell këngën e re

 

Kantautori Arbër Krasniqi ka publikuar së fundmi këngën “I should have been there”, e shkruar dhe e kompozuar nga kompozitori amerikan Ian Luck, i cili po ashtu ka ekzekutuar në kitarë.

Përderisa Arbëri përveç, këndimit ka ekzekutuar në bass kitarë si dhe ka bërë miksin dhe masterin e këngës.