Showbiz

Johnson, Reynolds dhe Gadot protagonistë të filmit “Red Notice”

 

Tre prej yjeve më të mëdhenj të filmave aksion në Hollywood, Dwayne “The Rock” Johnson, Ryan Reynolds dhe Gal Gadot, janë përfshirë në projektin e ri të platformës Netflix me titull, “Red Notice”.

Tema të cilën filmi e trajton është mjaft e thjeshtë. John Hartley i portretizuar nga Johnsoni, është një agjent i FBI-së me parime të mira të cilit i caktohet detyra t’i sjell para drejtësisë disa prej kriminelëve më të mëdhenj në botë. Pa e menduar dhe planifikuar, ai ndeshet me dy hajdutë rival në mes të një grabitjeje, Nolan Booth i portretizuar nga Reynolds dhe The Bishop, e portretizuar në film nga Gadot.