Showbiz

“Maveric” dhe “Mission: Impossible” të Tom Cruise, shtyhen për vitin 2022

Foto: AP
 

Dy filmat e famshëm të Tom Cruiset, “Top Gun: Maverick” dhe “Mission: Impossible 7” po shtyhen sërish së shfaquri premierë, për shkak të krizës shëndetësore, si pasojë e variantit Delta të COVID-19.

Tani, dy filmat do të jepen premierë vitin e ardhshëm, me vetëm pak muaj diferencë mes veti.