Showbiz

Zendaya do të jetë protagoniste në vazhdimin e radhës së filmit “Dune”

 

Derisa personazhi i aktorit Timothee Chalamet, Paul Atreides, është në qendër të historisë së filmit të ri “Dune”, që pritet të lansohet së shpejti, personazhi i Zendayas, Chani, do të shërbejë si protagoniste e filmit të dytë i cili adaptohet nga romani i famshëm i Frank Herbertir.

Duke folur për revistën italiane “Il Venerdi”, regjisori Denis Villeneuve i përmendi planet për realizimin e filmit “Dune: Part Two”, duke thënë: “Mezi pres të fillojnë xhirimet e pjesës së dytë të filmit ‘Dune’ dhe t’i rikthejmë në ekran aktorët fantastik, Timothee Chalamet dhe Zendaya. Sidomos marrë parasysh faktin se në kapitullin e ardhshëm të këtij projekti, Zendaya do të jetë protagoniste e tregimit”.