Showbiz

Shay Mitchell beson që lidhja e saj funksionon më mirë ngase nuk është e martuar

Foto: AP/Associated Press
Foto: AP/Associated Press
 

Shay Mitchell mendon se fakti që nuk është e martuar, e bënë lidhjen e saj me partnerin më atraktive.

Aktorja e serialit hit “Pretty Little Liars”, nuk po ngutet të kurorëzohet me të dashurin e saj, Matte Babel, me të cilin është në lidhje nga viti 2017 dhe së bashku e kanë vajzën dy vjeçare, Atlas.