Showbiz

Cheri ka një premtim për Britney Spearsin

 

Këngëtarja e famshme botërore, Cher, ka deklaruar se kur Britney Spears të lirohet nga kujdestaria e babait të saj, ajo do ta marrë atë dhe do ta dërgojë në San Tropez të Francës, e do të hanë akullore së bashku.

Deklarata e Cherit ka ardhur pak ditë pasi kolegja e saj Britney e kishte përmendur në një postim në llogarinë e saj në Instagram.