Showbiz

Britney Spears nuk do të përformojë derisa babai ia kontrollon karrierën

 

Britney Spears ka thënë se nuk do të performojë më, derisa babai i saj ka nën kontrolln karrierën e saj, si pjesë të kujdestarisë ndaj saj të vendosur në vitin 2008.

Mesazhet e këngëtares janë të fundit në një seri të komenteve emocionale të publikut në lidhje me marrëveshjen që kontrollon jetën e saj personale dhe atë financiare.