Showbiz

Pse Brada kishte zgjedhur Ledri Vulën për linjën e meshkujve?

 

Yllka Brada e cila njihet për linjën e saj “Yllka Brada Men” – duke mbajtur kështu edhe primatin e disenjatores e cila i dedikon një pjesë të krijimeve të saj specifikisht veshjeve për meshkuj – e ftuar në emisionin “Express Summer”, ka folur për arsyen se përse kishte zgjedhur Ledri Vulën si imazhin e promovimit të linjës së saj, vite më parë.

“Ne njihemi dhe së voni nuk na ka rënë shpesh të takohemi, por e kam njohur shijen e tij”, ka thënë Brada. Pikërisht, kjo “njohje e shijes” ka qenë në linjë me kërkesat e saj. Ajo ka treguar se shumë prej veshjeve që ka krijuar janë bërë specifikisht për Ledrin.