Showbiz

Spears para gjykatës: Dua që jeta të më rikthehet

 

Ylli i popit e ka sulmuar ashpër kujdestarinë “abuzive” të babait, që ia ka rrëmbyer kontrollin mbi jetën e saj për 13 vjet

Pas 13 vjetësh heshtjeje rreth kujdestarisë së babait që ia ka rrëmbyer kontrollin mbi jetën dhe paratë, këngëtarja e njohur amerikane, Britney Spears, ka thënë të enjten para gjykatësve, në një fjalim emocional, se dëshiron që më në fund të marrë fund rasti “abuzim” që e ka lënë të demoralizuar dhe të robëruar.

Duke folur në hapje të gjykimit për të parën herë gjatë procesit, Spears ka dënuar babanë e saj dhe të tjerët që ia kanë rrëmbyer kontrollin mbi financat, për të cilën gjë ajo ka thënë se e ka shtyrë që të përdorë ilaçe për pamundësimin e shtatzënësisë dhe barna të tjera kundër vullnetit të saj. Dhe ka shtuar se krejt kjo ka ndikuar që ajo të mos martohet apo të lindë fëmijë tjetër.