Showbiz

George Clooney ndihmon në themelimin e një shkolle të filmit dhe televizionit

Foto: AP/Associated Press
Foto: AP/Associated Press
 

Ylli i kinematografisë, George Clooney, ka ndihmuar në themelimin e një shkolle të re të filmit dhe televizionit në Los Angeles.

Distrikti Shkollor i Unifikuar i Los Angeles të hënën e zbuloi shkollën e re publike, e cila u themelua falë ndihmës financiare të aktorit 60-vjeçar, si dhe yjeve tjerë të Hollywoodit, Don Cheadle, Mindy Kaling, Kerry Washington dhe Eva Longoria.