Showbiz

Vdes në moshën 70-vjeçare ylli i serisë “The Bill” - Ben Roberts

 

Aktori Ben Roberts, i njohur për portretizimin e rolit të kryeinspektorit Derek Conway në serinë “The Bill”, që ishte transmetuar nga viti 1987 deri më 2002, ka vdekur të enjten në moshën 70-vjeçare.

Vdekja e tij është konfirmuar nga ish-agjenti i aktorit, i cili e ka quajtur Robertsin aktor “të mrekullueshëm” që ka pasur “një karrierë të gjatë në teatër, televizion dhe film”.