Showbiz

“Loki”: Hiddleston thotë se “Marveli” ia ndryshoi jetën

 

Së pari Wandavision, mandej Falcon dhe Winter Soldier dhe tani Loki.

Studioja filmike “Marvel” ka sjellë heronj dhe të ligj në filmat e saj më 2021, porse Loki i Tom Hiddlestonit është me gjasë më i djallëzuari nga të gjithët.