Showbiz

Filmi i ri “Snake Eyes” vjen i mbushur me skena aksion

 

Traileri i parë i projektit “Snake Eyes”, i cili bazohet në historinë e filmave “G.I. Joe”, e sjell aktorin Henry Golding në rolin e një luftëtari ninxha.

Filmi, i titulluar “Snake Eyes: G.I. Joe Origins”, kthehet prapa në histori dhe e prezanton publikun me fillimet e personazheve të tyre të preferuara.