Showbiz

“The Protégé” filmi i ri i yjeve Michael Keaton, Maggie Q dhe Samuel L. Jackson

 

E shpëtuar si fëmijë nga vrasësi legjendar i quajtur Moody dhe e trajnuar për ta trashëguar biznesin familjar, Anna, shquhet si një prej vrasëseve me pagesë më të talentuara në botë. Por, kur Moody, burri të cilin ajo e kishte konsideruar si baba dhe që ia kishte mësuar të gjitha që i duheshin në jetë për të mbijetuar, vritet brutalisht nga disa persona, Anna betohet të marr hak për të edhe nëse di duhet ta rrezikojë jetën e saj.

Kjo është tema të cilën e trajton filmi i ri, “The Protégé”, i cili vjen i realizuar nga studioja “Lionsgate”. Së fundmi janë publikuar edhe sekuencat e para të këtij projekti që vjen i mbushur me aksion dhe adrenalinë.