Showbiz

Scarlett Johansson do ta pranojë çmimin “Generation Award”

Foto: AP/Associated Press
Foto: AP/Associated Press
 

Aktorja e njohur për portretizimin e heroinës “Black Widow”, Scarlett Johansson, do ta pranojë shpërblimin “Generation Aëard” në ceremoninë e sivjetme “MTV Movie & TV Awards”.

Kështu, aktorja 36-vjeçare i ndjekë hapat e yjeve tjera të filmave “Marvel”, Robert Downey Jr. dhe Chris Pratt, të cilët janë nderuar me këtë çmim në të kaluarën. Shpërblimi “Generation Award” është dizajnuar për t’i festuar aktorët e dashur kontributet e ndryshme të së cilëve në film dhe televizion i kanë bërë ata emra të shquar anembanë botës.