Showbiz

Olivia Rodrigo dhe Lil Nas X do të performojnë në emisionin “SNL” gjatë këtij muaji

Olivia Rodrigo dhe Lil Nas X do të performojnë në emisionin “SNL” gjatë këtij muaji
 

Janë bërë të ditur emrat e dy muzikantëve të fundit të cilët do të performojnë në shoun, “Saturday Night Live”, me ç’rast edhe e shënojnë përfundimin e sezonit të 46-të të këtij emisioni shumë të ndjekur në Amerikë.

Ata janë Olivia Rodrigo dhe Lil Nas X.