Showbiz

Lucy Liu pjesë e kastës së aktorëve të filmit “Shazam! Fury Of The Gods”

Foto: AP/Associated Press
Foto: AP/Associated Press
 

Lucy Liu ka nënshkruar marrëveshje bashkëpunimi dhe është bërë pjesë e kastës së aktorëve të filmit të ardhshëm, “Shazam! Fury Of The Gods”.

Sipas portalit “Deadline”, në vazhdimin e shumëpritur të filmit të vitit 2019, “Shazam”, Liu do ta luajë rolin e personazhit të ligë Kalypso.