Showbiz

Dua Lipa sërish pjesë e reklamës së parfumit “Libre”

 

Dua Lipa vjen plotësisht e lirë në reklamën e re për markën e parfumeve “Yves Saint Laurent”. Parfumi mban titullin “Libre”.

“Mos kini frikë nga liria juaj,” dëgjohet duke thënë Lipa në reklamën në të cilën shfaqet duke u ngjitur shkallëve drejt majës së një ndërtese, ku edhe e largon xhaketën nga trupi dhe qëndron e zhveshur e drejtuar nga qyteti.