Showbiz

Astrit Stafai publikon albumin me dedikime

Astrit Stafai publikon albumin me dedikime
 

“Me muzikë ju gjeta, me të u rrita dhe me muzikë ju përcolla”, është mesazhi prapa albumit të ri të artistit Astrit Stafai. I rritur në një familje muzikantësh, për të muzika mbeti si një pasuri e trashëguar nga prindërit e tij Enver Stafai dhe Shahindere Bërlajolli – Stafai.

Në vitin kur humbi nënën e tij, albumi i tij mori një kahe tjetër. Kujtimi për prindërit e bëri që të kujtojë edhe artistët e ndjerë, të cilët i konsideron si një familje tjetër muzikore.