Showbiz

“Dune” mund të lansohet fillimisht nëpër kinema, para se të shfaqet në HBO Max

“Dune” mund të lansohet fillimisht nëpër kinema, para se të shfaqet në HBO Max
 

Filmi i shumëpritur dhe me buxhet të lartë, “Dune”, ishte paralajmëruar se do të lansohet nëpër kinema në të njëjtën kohë me platformën HBO Max, por sipas raportimeve të fundit, një gjë e tillë mund të mos ndodhë.

Besohet se kompania që e ka bërë produksionin e filmit, “Legendary Entertainment”, ende nuk i ka aprovuar planet e studios “Warner Bros.” për ta lansuar projektin fantastiko-shkencor të regjisorit, Denis Villeneuve, nëpër kinema dhe në HBO Max, në të njëjtën kohë.