Showbiz

Lily-Rose Depp e quan famën një efekt anësorë qesharak të karrierës

Foto: AP/Associated Press
Foto: AP/Associated Press
 

Aktorja 21-vjeçare, Lily-Rose Depp, e cila është vajza e ylli të Hollywodit Johnny Depp, e ka quajtur famën një efekt anësorë qesharak të karrierës së saj.

Ajo gjithashtu ka deklaruar se ndihet falënderuese dhe e privilegjuar që e gëzon një karrierë në film, por këmbëngul se ajo kurrë nuk kishte vendosur të jetë e famshme dhe përkundrazi thjeshtë po e bënë një punë të cilën e do me të vërtetë.