Showbiz

“Godzilla vs. Kong” shënon debutimin më të mirë në Amerikë në kohë pandemie

“Godzilla vs. Kong” shënon debutimin më të mirë në Amerikë në kohë pandemie
 

“Godzilla vs. Kong” ka vendosur rekord të ri në arkat filmike, gjatë periudhës së pandemisë. Filmi e ka shënuar hapjen më të mirë në Amerikë në 12 muajt e fundit.

Ky projekt i regjisorit Adam Wingard, arriti që në javën e parë të shfaqjes nëpër kinematë e Amerikës Veriore t’i mbledhë 48.5 milionë dollarë, duke e tejkaluar filmin “Tenet” me 20 milionë dollarë të arkëtuara dhe “Wonder Woman 1984” i cili kishte debutuar me 16.7 milionë dollarë të fituara.