Showbiz

Një burrë po kërcënon ta vrasë supermodelen Kendall Jenner dhe pastaj veten

Foto: AP/Associated Press
Foto: AP/Associated Press
 

Policia ka bërë të ditur se supermodelja e njohur, Kendall Jenner, ka pranuar kërcënime me jetë nga një burrë dhe tani ajo po mbrohet nga profesionistët.

Të hënën Kendall e paraqiti rastin e saj në gjykatë dhe bëri që një gjykatës t'ia sigurojë një urdhër ndalimi të përkohshëm për ta mbrojtur nga burri 24-vjeçar i njohur me emrin, Malik Bowker, për të cilin Jenner pretendon se udhëtoi në të gjithë vendin për ta vrarë atë.