Showbiz

Katy Perry do të bashkëpunojë me Taylor Swiftin

 

Këngëtarja e njohur amerikane, Katy Perry, ka lënë të nënkuptohet se do ta ketë një bashkëpunim muzikor me Taylor Swiftin.

Pop ylli dhe anëtarja e shout “American Idol”, Perry, është inspiruar nga dy konkurrente femra në garën e njohur të këndimit, për ta krijuar kështu një duet me Taylorin, me të cilën më parë kishte mosmarrëveshje.