Showbiz

Ceremonia “Oscar” do të zhvillohet pa prezantues

Foto: AP/Associated Press
Foto: AP/Associated Press
 

Për shkak të pandemisë së koronavirusit, edicioni i 93-të i ceremonisë së shpërblimeve prestigjioze “Oscar”, do të zhvillohet pa prezantues.

Organizatorët e kësaj ngjarjeje madhore të kinematografisë, po bëjnë përpjekje të vazhdueshme të sigurojnë emra të njohur të skenës për t’i ndarë shpërblimet e kategorive të ndryshme, gjatë ceremonisë së organizuar pjesërisht në formatin e rregullt, dhe e cila transmetohet live më 25 prill.