Showbiz

Daniel Radcliffe do të luajë në filmin e ri “The Lost City of D”

Foto: AP/Associated Press
Foto: AP/Associated Press
 

Aktori 31-vjeçar, Daniel Radcliffe, do ta luajë rolin e një personazhi të ligë në filmin e ardhshëm romantik, “The Lost City of D”, duke iu bashkuar yjeve që tashmë e kanë konfirmuar pjesëmarrjen në këtë projekt, Sandra Bullock dhe Channing Tatum.

Filmi e rrëfen historinë e një shkrimtareje të përkohshme të romaneve romantike, e personifikuar në film nga Bullock, e cila ishte e sigurt që asgjë nuk mund të ishte më keq sesa të ngecte në një turne libri, me modelin e saj të ballinës i cili portretizohet nga Tatum. Por gjërat përkeqësohen kur një përpjekje kidnapimi i dërgon ata në një aventurë të rrezikshme në xhungël, dhe kështu mëson se jeta mund të jetë shumë më e çuditshme dhe më romantike, se cilado histori e librave të saj.