Showbiz

Demi Lovato rrëfen se ishte përdhunuar dy herë

Foto: AP/Associated Press
Foto: AP/Associated Press
 

Këngëtarja 28-vjeçare, Demi Lovato, ka treguar se ishte përdhunuar kur ishte vetëm tinejxhere. Ajo ishte në lidhje me një mashkull me të cilin nuk kishte dashur të kryej marrëdhënie seksuale pasi ishte ende e virgjër, por pasi ai e kishte sforcuar për të bërë seks, Lovato e kishte fajësuar veten dhe e kishte vazhduar lidhjen me të edhe pas kësaj ngjarjeje traumatike.

“Kur isha adoleshente, kam përjetuar një ngjarje të ngjashme. Kam humbur virgjërinë time në një dhunim”, është shprehur këngëtarja mes emocionesh. “E mblodha veten nga kjo ngjarje, i thashë vetes se ishte faji im sepse unë kisha pranuar të shkoja në dhomë me të. Unë e vazhdova lidhjen me këtë person edhe për ca kohë”.