Showbiz

Anëtarja e grupit “BLACKPINK”, Rosé debutoi si solo këngëtare me albumin “R”

Foto: Instagram/Rose
Foto: Instagram/Rose
 

Rosé njëra nga katër anëtaret e grupit të njohur nga Korea Jugore, “BLACKPINK”, e ka publikuar albumin e parë solo me titull “R”.

Krahas këtij incizimi që ka marrë dy vjet për t’u finalizuar, ylli i muzikës K-pop gjithashtu i ka lansuar dy këngët, “On The Ground” dhe “Gone”, që të dyja në gjuhën angleze.