Showbiz

Për revistën “Vogue”, Selena Gomez foli për fenë, dashurinë dhe largimin nga muzika

Foto: AP/Associated Press
 

Këngëtarja dhe aktorja 28-vjeçare, Selena Gomez, e konsideron veten një person shumë shpirtëror, por nuk i pëlqen të flas për besimin e saj religjioz.

“Unë jam shumë shpirtërore. Besoj në Zot, por nuk jam fetare. Ka kohë tashmë që jam besimtare e fesë katolike por nuk flas shumë për këtë.