Showbiz

Publikohet lista me emrat e pjesëmarrësve në “Kënga Magjike 2021”

Publikohet lista me emrat e pjesëmarrësve në “Kënga Magjike 2021”
 

Sot është publikuar lista me këngëtarët pjesëmarrës të edicionit të 22-të të festivalit “Kënga Magjike”.

Prezantimi i artistëve dhe këngëve konkurruese do të nisë më 21 mars 2021 në programin “E Diela Shqiptare”.