Showbiz

Dua Lipa shkëlqen në reklamën e markës së atleteve “Puma”

 

Marka e famshme e veshjeve sportive dhe atleteve, “Puma”, po synon t’i inspirojë gratë anembanë botës.

Prandaj të hënën më 1 mars, kompania e lansoi fushatën e re reklamuese e cila mban titullin, “She Moves Us”, që do të jetë edhe tema e kësaj marke për këtë vit.