Showbiz

“The Ice Road” mund të jetë filmi i fundit aksion i aktorit Liam Neeson

Foto: AP/Associated Press
Foto: AP/Associated Press
 

Derisa Liam Neeson është bërë i njohur përgjatë vjetëve për rolet në filma aksion, kjo periudhë e karrierës së tij po afron drejt fundit pasi në janar të këtij viti, aktori deklaroi se po planifikon të pensionohet nga ky zhanër i filmave.

Sidoqoftë, 68-vjeçari Neeson ende nuk i ka dhënë fund portretizimit të personazheve të cilët gjenden gjithmonë para situatave të rrezikshme. Vitin e kaluar, aktori i njohur irlandez e xhiroi filmin “The Ice Road” dhe ky projekt është blerë nga platforma Netflix, për një shumë prej 18 milionë dollarësh.