Showbiz

Cardi B dëshiron të bashkëpunojë me këngëtaren Lizzo

 

Kush nuk do dëshironte një bashkëpunim mes Cardi B dhe Lizzo?!

Cardi B pasi i lavdëroi disa fotografi të reja të Lizzos, la të nënkuptohet se është e gatshme për ta shkruar një këngë, e cila do të përfshinte edhe këngëtaren.