Showbiz

Kim dhe Kaney kanë pikëpamje krejt të ndryshme se si duhet t’i rrisin fëmijët

Foto: WireImage
 

Tashmë kur lajmet për divorcin e tyre janë përhapur në të gjithë botën, është bërë e ditur edhe për dallimet e mëdha në pikëpamjet rreth rritjes së fëmijëve tek Kim Kardashian dhe Kanye West.

Pas afërsisht shtatë vjetësh martesë, Kim 40 vjeçare ka bërë kërkesën për divorc nga bashkëshorti i saj 43 vjeçar Kanye, një javë më parë.