Showbiz

Ilir Shaqiri dhe Rina Ramadani me këngë për 13-vjetorin e Pavarësisë

 

Ku ka mënyrë më të mirë për ta uruar pavarësinë e Kosovës se me muzikë.

Në përvjetorin e 13-të të Pavarësisë, këngëtari i njohur i muzikës shqipe, Ilir Shaqiri dhe këngëtarja Rina Ramadani, e lansuan projektin e tyre të përbashkët me titull, “Kosovë lule në çdo plagë”.