Showbiz

Taylor Swift rikompozon këngën e saj “Love Story”

Taylor Swift rikompozon këngën e saj “Love Story”
 

Taylor Swift ka rikompozuar versionin e këngës së saj hit “Love Story” si përpjekje për të marrë kontrollin mbi veprat e saj.

Incizimet origjinale të Swftit ishin shitur më 2019 pa dëshirën e saj dhe kjo ka shtyrë atë të kthehej në studio dhe të incizonte sërish gjashtë albumet e saja të para, shkruan BBC-ja të premten.