Showbiz

Grupi “Little Mix” e ka shtyrë turneun “Confetti”

Foto: AP/Associated Press
Foto: AP/Associated Press
 

Grupi i njohur muzikor e ka bërë të ditur lajmin se po i shtyjnë data e koncerteve të turneut të tyre të ardhshëm, “Confetti”.

Vajzat e talentuara që e përbëjnë grupin e suksesshëm muzikor, Jade Thirlwall, Perrie Edwards dhe Leigh-Anne Pinnock, e kanë konfirmuar lajmin e hidhur për gjithë adhuruesit e tyre, përmes rrjeteve sociale. Ato kanë bërë të ditur se po e shtyjnë turneun për prill të vitit 2022, për shkak të situatës së krijuar nga pandemia e koronavirusit.