Showbiz

Affleck thotë se është aktor më i mirë tash

Foto: AP
 

Aktori i famshëm Ben Affleck, beson se mosha dhe kalimi nëpër përvoja të ndryshme jetësore e ka ndihmuar atë të përmirësojë aftësitë e aktrimit.

Affleck 48-vjeçar kishte bërë famë në vitin 1997 me aktrimin në filmin “Good Will Hunting”.